Politic

„You’re so fabulous, you make me so hot….baby, baby…you’re so good to me”

4 noiembrie 2007

Citesc multe bloguri. Dar pe Adrian Nastase defiland, prin Camera Deputatilor, cu porumbeii, turturelele, gugustiucii sau ce vietati or mai fi ele, in plina criza PSD, nu mi l-as fi imaginat.
Stiam ca omul iubeste galinaceele. Dar ca stiam ca le iubeste si le exploateaza la Cornu, nu in Parlament. Auzisem si ca si-a reactivat si ferma, dupa nebunia gripei aviare. Ferma formata din gaini outoare sau ne-outoare, rase exotice de pasari sau diversi fazani. Dar cu noul membru al echipei…gugustiucul sau turturica executiva, trebuie sa admit ca m-a surprins putin…

Omul vrea sa revina. Cu toata puterea. Lucreaza la asta, se straduie, face proiecte, calcule. Face multe. Si isi face si imagine. Din orice. Nu poti sa-l condamni, nu? Cine are de castigat din toata afacerea? Pana acum, cred ca doar porumbeii. Dar numai cei jumuliti…So, daca mai aveti vreunul, cu vreo aripa neideologica franta, duceti-va pe str. Lipscani, nr.3, sect.3 ( la biroul parlamentar) sau la Camera Deputatilor. Si intrebati de Adrian Nastase. Va va face so… hooot!

P.S. Ascultati cu atentie coloana sonora a clipului de mai jos. Aici, versurile. Cred ca traducerea ar fi de mare exceptie, nu?

ARTICOLE SIMILARE
6 Comentarii
 1. Răspunde

  Ioan

  5 noiembrie 2007 14:11:38

  :))
  Esti rea S.

 2. Răspunde

  ziarist

  6 noiembrie 2007 01:37:40

  @ioan. de ce sunt rea?

 3. Răspunde

  Moflea

  6 noiembrie 2007 11:42:10

  nu inteleg ce e asa de interesant ca Adrian Nastase are un porumbel? Sunt lucruri mult mai inportante decat asta… Stiu ca sunt rautacios dar e parerea mea 😉 Super blog. Bye

 4. Răspunde

  Bibliotecaru

  8 noiembrie 2007 01:31:22

  Eu cred că această campanie „Porumbelul alb” a fost de largă inspiraţie (sau respiraţie, vorba lui Geoană). Unde mai pui că a explodat exact într-un moment de respiro mediatic.

 5. Răspunde

  Andreea Iordache

  8 noiembrie 2007 01:31:50

  potumbeii, simbol al pacii…cred ca e un mesaj subliminal. vrea sa zboare. dar dece n-a ales oare cocorii? poate pentru ca sunt mai greu de prins?

 6. Răspunde

  Ioan

  8 noiembrie 2007 01:31:57

  Infigi varful pixului exact in inima porumbelului omului… 🙂

LASĂ UN COMENTARIU