Politic

Victor Ponta, cu mintea lui Cătălin Voicu

28 noiembrie 2012

Cătălin Voicu, de profesie, mafiot PSD. 12 Decembrie 2009, la televizor, în direct, într-o discuție fluviu cu Stelian Tănase:

„Da, domnule Tănase. De asemenea, am participat la investigarea situației răpirea din Irak. În care sunt o multitudine de probleme, extrem de grave acolo, extrem de grave.(…) Au apărut foarte multe semne de întrebare că s-a încălcat regula de aur: n-ai voie să negociezi cu teroriștii. Tu, ca stat. Și există ca ipoteză teoretică de judecată și această posibilitate: s-a negociat și s-a plătit. Un precedent extrem de periculos pe mapamond. Ori chestiunea asta ne aruncă în fața Europei, dacă s-a produs acest lucru (…). Să desecretizăm acest dosar. Nu l-a desecretizat nimeni!”

Victor Ponta, de profesie, încă premier PSD. 28 Noiembrie 2012, la televizor, în direct, de la Parlamentul României, într-o discuție despre toate și despre toți:

„Dar nu am putea să desecretizăm discuțiile din CSAT despre răpirea din Irak? Nu crede domnul președinte Băsescu că ar fi o idee bună să le desecretizeze, să aflăm cine i-a răpit și cine i-a adus înapoi și cât ne-a costat? Eu cred că ar fi o idee foarte bună să desecretizăm, așa cum zice domnul președinte Băsescu. Că tot e la secret ce e la CSAT. Să începem cu răpirea din Irak. Sunt convins că mâine o desecretizează, că nu are nimic de ascuns domnul președinte. Nici sume, nici cifre, nici persoane.”

Sesizați vreo diferență în gândire? Eu, din păcate, nu. Culmea e că până și ideile, retorica au același ritm.
Primul e condamnat nedefinitiv la 5 ani de închisoare cu executare. Mandat pe siguranță națională.
Al doilea e…Victor Viorel Ponta. Premier.

ARTICOLE SIMILARE
2 Comentarii
 1. Răspunde

  Anonim

  28 noiembrie 2012 23:33:24

  Nu, nu sesizez nici o diferenta…..da te intreb pe tine…!!! De ce nu se desecretizeaza dosarul rapirii…???

 2. Răspunde

  ziarist

  28 noiembrie 2012 23:34:36

  @ anonim. in general, am cititori inteligenti :))

LASĂ UN COMENTARIU