Media

Pentru domnul Licu, cu plăcere!

11 aprilie 2013

Pentru că nu suntem toți tâmpiți, reiau. Poate n-am fost foarte bine înțeleasă.

1. Domnul Licu, Bogdan Licu, cel care vrea cu tot dinadinsul să fie adjunct al Procurorului General, și-a plagiat, în mod evident, proiectul de management. Detalii aici. Pentru cine a uitat, plagiatul înseamnă furt intelectual/ științific. Pentru un procuror care mai vrea să fie, culmea, și șef, asta nu cred că e bine deloc.

2. Domnul Licu, Bogdan Licu, a fost audiat pe 1 noiembrie 2012 de către procurorii DNA, în calitate de martor, în dosarul prietenilor Bălan- Sâmpetru. Prietenii domnului Bogdan Licu au fost trimiși în judecată de curând. Dacă domnul Licu nu-și amintește, poate citi aici. Dacă nu știe nici ce discutau prietenii trimiși în judecată, își poate face un refresh, poate citi pasaje importante aici. Nu mă interesează ce a spus domnul Licu la DNA. Când apari în acel cerc, nici nu mai contează. Eu cred doar atât: pentru un procuror care vrea să fie adjunct al Procurorului General, nici asta nu cred că e bine deloc.

3. Domnul Licu, Bogdan Licu, a prosperat în mod impresionat în ultimii ani la CSM. Cum a reușit, nu prea se știe și nici nu se prea înțelege. Se poate doar presupune. Detalii aici. Nici asta nu cred că dă bine la CV-ul anticorupție al unui adjunct al Procurorului General, părerea mea.

În rest, îi transmit pe această cale domnului Bogdan Licu mult succes. Dacă Cătălin Voicu și Mitică Iliescu, prietenii domnului George Bălan, nu m-au putut impresiona în atâția ani, nu cred că mă mai poate impresiona nimic.
Cine mai știe câte ceva despre domnul Bogdan Licu, rog respectuos să nu bată câmpii și să comenteze mai jos.

ARTICOLE SIMILARE
1 Comentariu
 1. Răspunde

  Fiscal Cliff

  12 aprilie 2013 01:35:53

  De acord cu ideea articolului:
  daca cele semnalate sunt adevate,
  Dl. Licu nu ar trebui confirmat.

  Dar el este doar vârful
  aisbergului; sub nivelul marii
  sunt sute the politicieni, oameni
  de afaceri, demnitari si rude
  ale lor, de la Sorin Blejnar la
  Nelu Iordace si Ioana Basescu.

  Tot sistemul este corupt, si
  coruptia a crescut, in loc
  sa scada, in ultimii ani.

LASĂ UN COMENTARIU