Investigaţii/Justiţie

Nițu. What the fuck are you saying, dude?

8 mai 2013

Tiberiu Nițu – de fix două ore îl urmăresc și totul pare ireal. Un fel de râsu’ plânsu’. Am o singură concluzie: omul e pur și simplu retardat mintal. E arogant, incoerent, submediocru, inconsistent, e instabil emoțional, bate câmpii cu o grație de invidiat și se încurcă în truisme. Nimic concret, nimic citit, nici măcar codul de procedură civilă. Nu înțelege ce se întâmplă în Justiție, în Parlament- încurcă aparența de temeinicie/netemeinicie ( nu e foarte clar) cu legalitatea. Cineva i-a spus să rostească din 2 în 2 minute cuvântul „împreună”. E pasionat de încăperi, sedii, probleme de IT și biblioteci virtuale. Are o problemă și cu accidentele de mașină de Paști. Vrea să-i facă pe grefieri un pic procurori. În rest, totul e o varză. Ar fi vorbit și trei zile non stop fără să spună ceva. Niciun sunet despre MCV.

Cred că nimeni, dar absolut nimeni, nici măcar el, n-a înțeles ce vrea să facă în fruntea Parchetului General.

Despre lupta anti-corupție? Citatul cel mai coerent: „Pot oferi sprijinul pe care pot să-l ofer în materia consolidării și obținerii de rezultate bune”

Despre orice altceva: „Munca este foarte, foarte grea. (…) Eu, ca individ, sunt singur (…) Atragi un om și…îl motivezi…(…) Fiecare are o părere foarte bună despre sine care vine dintr-un respect intrinsec (…) Trebuie să transmitem cetățenilor că lucrăm și pentru ei”.

Creatura este efectiv o rușine la adresa procurorilor din această țară. Un asemenea personaj nu poate fi Procuror General.

ARTICOLE SIMILARE
2 Comentarii
 1. Răspunde

  Anonim

  8 mai 2013 08:37:22

  Aferim! Poate ca baiatu' e eficac in munca lui silnica…pardon zilnica!:)

 2. Răspunde

  Anonim

  8 mai 2013 11:12:50

  Bravo Sorina, ca ai rezistat 2 ore, eu una am abandonat dupa 15 minute, pentru ca aveam senzatia ca ma tampesc cu fiecare clipa in care il ascult.
  Sinergia faptelor si dulcea limba de lemn il "recomanda" din plin.
  De fapt de ce atata zbatere cand zarurile au fost de mult aruncate.
  Probabil e doar o formalitate la cat de relaxat parea marele procuror-inspector.

LASĂ UN COMENTARIU