Media

Gata!

10 noiembrie 2009

Ieri am zis, azi am făcut-o. N-am mai pus mâna, n-am mai tastat, n-am mai încărcat, descărcat, arat, semănat, cumpărat haine, vândut vaci,elefanţi, lebede, raţe, cai, cules pomi, făcut diverse feluri de mâncare, servit clienţii, curăţat acvariul, cumpărat peşti…Gata! Povestea Farmville, Cafe World, Sorority Life şi Happy Aquarium s-a terminat. Devenise aproape dependenţă, mănca timp, ore în şir din noapte chiar, în ciuda faptului ca mă relaxa. Important este că s-a terminat. E până la urmă o chestie de voinţă, nu? Şi, cu certitudine, e o mare pierdere de timp. Ne putem relaxa şi cu un film…bun.

P.S. Am ascultat şi eu pe Reporter Virtual şi am şi citit pe blogul lui Dan Andronic înregistrarea discuţiei dintre SRS, Bogdan Chireac şi Cătălin Macovei. Jenant, penibil, grotesc, penal. Şi mai găsesc destule adjective dacă mă gândesc. Din punctul meu de vedere este foarte clar. Oameni ca SRS şi Bogdan Chireac n-au ce să mai caute în lumea asta a presei. Dacă e s-o spun pe bune, cred ca n-au avut niciodata ce sa caute cu adevarat. Oricum, mie mi-e ruşine că fac parte din aceeaşi breaslă cu ei. Şi mă gândesc că poate a venit vremea ca generaţia asta de baronaşi, ahtiată după averi, case, conturi în ţară sau pe alte meleaguri, contracte cu STS, jenanţi ofiţeri de informaţii cu paravan de mari formatori de opinie, generaţia asta expirată din toate punctele de vedere, poate a venit vremea să se retragă. În vilele lor, la Nisa lor, în iahturile lor, în adevăratele lor firme…de interceptări. Să ne cam lase. Peste o lună şi un pic intrăm în 2010. Cred că vremea lor a cam trecut. Demult…

ARTICOLE SIMILARE
10 Comentarii
 1. Răspunde

  roxana toma

  10 noiembrie 2009 17:11:19

  si pe mine cui ma lasi? eu ucenicul tau? sa renunt si eu sau nu? bine ca lucrez doar la ferma, adica doar sap, plantez, culeg :))

 2. Răspunde

  ziarist

  10 noiembrie 2009 18:25:52

  @roxana. pai urmeaza-ti maestrul:)))

 3. Răspunde

  Bob

  10 noiembrie 2009 19:17:44

  Sarut mana . Chiar crezi ce spui ? Sunt convins ca da . Dar hai sa ne uitam si putin mai incolo …. Generatia ta . Sau , ma rog , pe-acolo ….Gadea, Radu Tudor, Madalin Ionescu, Ursu, Oana (Stancu, Dobre…) asta ca sa dau doar cateva care-mi vin in minte la prima strigare …. Unde-i bagam ? Fac parte din breasla ta ? Sau sunt deja anal isti ? Sau poate cuvantul "jurnalist" ii face sa para mai mici ,ii coboara in ochii telespectatorilor, pe sticla …. Am vazut tot felul de denumiri , care de care mai pompoase – senior editor , mare senior editor…. Nu stiu daca am vazut sub un nume , pe sticla , cuvantul ZIARIST . Poate ma insel …. Am vazut , in schimb, nickname-uri pe bloguri … Si parca nu ajunge .

 4. Răspunde

  ziarist

  10 noiembrie 2009 19:24:41

  @bob.Da, ei fac parte din generatia mea si pot sa-ti spun ca-i stiu aproape pe toti. nu se pot compara cu cei doi, sunt firi foarte diferite. si da, majoritatea sunt "analisti- moderatori". sa fii ziarist e insa cel mai sanatos. parerea mea.

 5. Răspunde

  Bob

  10 noiembrie 2009 20:54:48

  Nu vreau sa te contrazic , dar hai sa-ti pun o intrebare … Se poate ??? Unde se termina ziaristii si unde incep analistii ??? Ziaristul scrie undeva intr-un ziar sau pe un blog si analistul apare pe sticla … Crede-ma ca, pastrand proportiile , intre gadea , ciutacu , pe de-o parte si srs sau chireac pe de alta parte NU E NICIO DIFERENTA ! Lasand la o parte diferenta de generatie , aroganta este aceeasi… Apropos, exista vreo unitate de masura pentru dragostea de sine ??? Pentru ca fiecare dintre cei enumerati sufera din greu de ceeace se cheama vedetism … Ori , cand asta nu este acoperita si de profesionalism sau de un dram de deontologie , de-abia atunci , noi telespectatorii , incercam sa ne aducem aminte si de un Discovery , HBO sau Animal Planet …. sau de ce nu , de o carte buna …

 6. Răspunde

  HVAC

  11 noiembrie 2009 15:36:03

  ma intreb…oare cum obtin ziaristii informatii confidentiale daca nu asa?
  ziaristii l-au santajat pe Macovei…Adica seful ANI este santajabil? Macovei a facut vreo plangere ca ar fi fost santajat?

 7. Răspunde

  Bob

  13 noiembrie 2009 21:59:55

  Despre ce vorbim Sorina ??? In lumea presei se stie de cel putin 10 ani de "activitatile jurnalistice" ale srs-ului" . Chiar ne amagim ca inventam acum apa calda ??? Chiar isi inchipuie cineva ca poti cumpara o casa la Nisa facand un CAR la ziar ? Nu stiai de Bodan Chireac , de Nistorescu, de Horia Alexandrescu …??? Vrei sa continui ? Acum avem niste probe materiale … Si ???? Mai avem o problema … Cei mentionati au facut avere nescriind despre magariile unor potentati ai epocii … Dar ce facem cu cei care fac avere cultivand ego-ul altora ??? Vorbim de Radu Moraru , mogul hotelier , vorbim de Badin , portavocea lui Hrebenciuc , vorbim de lista de jurnalisti a lui Gusa , cea a lui Mitrea …. Crede-ma , sunt foarte putini cei care fac job-ul asta din pasiune si cu profesionalism …. Ce e aia deontologie ????

 8. Răspunde

  www.traimbine.ro

  17 noiembrie 2009 14:20:05

  intra pe http://www.TraimBine.ro 🙂

LASĂ UN COMENTARIU