Politic

Yes, we can…

28 februarie 2008

Poate vor invata si ai nostri ceva…Candva…

ARTICOLE SIMILARE
9 Comentarii
 1. Răspunde

  Anonim

  29 februarie 2008 08:00:37

  Pai ar trebui sa incerce Basescu, iar Elena Udrea sa fie „fata lui Traian”

 2. Răspunde

  GIGI N.

  29 februarie 2008 08:01:59

  salut! am luat ceva de pe aici pentru colectia, arhiva mea si am puso pe http://yo7ffu.blogspot.com sper sa nu te superi! multumesc!gigi

 3. Răspunde

  Garfield

  1 martie 2008 02:18:06

  ma uitam la fileurile cu politicieni americani… se vede campania facuta la meserie, tehnici de manipulare, comunicare corect facuta si discursuri aproape perfecte… imi place sa vad ca unii se pricep sa transmita ceva, fie si un pic mai… murdarel ca sa nu zic murdar :))
  la noi nu intelegi nimic din „programele” politicienilor…

  ma intreb daca Tepes sau Stefan cel Mare ar avea nevoie de campanie 🙂 asta paralel cu subiectul:)

 4. Răspunde

  Aurel

  2 martie 2008 16:24:50

  Daca iti place cineva care il copiaza pe MLK pana la limita si in plus marseaza si pe genul acela de discurs militant in anul 2008 ok. Eu personal nu admir copiile

 5. Răspunde

  Bibliotecaru

  4 martie 2008 12:19:19

  Mă îndoiesc că politicienii lor sunt mai cu moţ decât ai noştri, poate cu o experienţă democratică mult mai aşezată. Ceea ce ştiu cu siguranţă este că electoratul lor este mult inferior din punct de vedere al conştiinţei politice decât al nostru. Ei votează cu un partid cum la noi cineva ţine cu Steaua sau Dinamo sau Rapid. Dacă îi tragi de limbă, nu au nici un argument. Revin cu o teorie a mea, adevărata gândire, adevărata filosofie, apar mai ales în ţările privative de drepturi elementare şi mai puţin în societăţile sătule în care lenea se aşează în metastaze ale inteligenţelor. Oare de ce tot oferă americanii burse pentru români, ruşi, chinezi, indieni, arabi sau mai ştiu eu ce tineri.

  Modelul lor de a face propagandă electorală nu se bazează pe principii ci pe ambalaje colorate. Din păcate politicienii noştri au închiriat propagandiştii americani şi poate de aceea am ajuns la acest dat la gioale încât nu mai este timp pentru politică.

 6. Răspunde

  Anonim

  5 martie 2008 07:46:13

  Chiar daca la ei ar fi doar… „ambalaj frumos colorat” cum spune Bibliotecaru, tot e mai interesant sa asculti discursurile lor, decat frazele prinse in meandrele concretului ale politicienilor nostri. Si sa nu uitam ca ei vorbesc in campanie de subiecte conctere: sistem de asigurari de sanatate, razboiul din Irak, politici sociale pentru imigranti. Asta in timp ce la noi, in campanii, nu auzim decat discutii de genul „ala a facut si-a dres, io nu…”.

 7. Răspunde

  R.

  5 martie 2008 14:32:52

  A starnit omul asta o efecverscenta demna de o pastila de vitamina C. Daca pana si in Ro se pledeaza pentru un nou „flower power, Barack lead the way”, e clar ca omul e bun. I-as da si un Oscar. Personal nu cred insa in oamenii providentiali. Iar in politica in niciun caz. Motiv pentru care, daca as fi american, ceea ce bine ca nu sunt, l-as vota pe batranul veteran in fata unui mic guru si a unei tanti ajunse in cursa din ratiuni legate mai degraba de frustrare decat de talentul si vocatia politica.
  Cat despre Eterna si Fascinanta, grupul de oameni care se uita atent la politica saluta iminenta intrare, in grup, a camatarilor in Parlament. La mai mare!

 8. Răspunde

  blogos.ro

  8 martie 2008 19:44:34

  Blogul dumneavoastra a fost selectat de http://www.blogos.ro

  Mai multe detalii la:
  http://www.blogos.ro/blogger-jurnalist-blog-romania.aspx

  Daca va place siteul http://www.blogos.ro, va rog sa-l adaugati in blogroll. Va rog sa-mi comunicati daca nu sunteti de acord cu preluarea articolelor dvs.

  Va multumesc.
  blogos@blogos.ro

 9. Răspunde

  Catalin Stochita

  10 martie 2008 16:46:05

  Ce mai faci?
  Vad ca te-ai apucat de politica.
  E un blog interesant dar in ultima vreme nu e nimic nou.

  http://www.catalinstochita.blogspot.com

LASĂ UN COMENTARIU