Politic

Sorin Apostu a numărat voturile la Convenția PDL

30 decembrie 2011

Motto: Iosif Vissarionovici Stalin(1879 – 1953): „Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Pentru că, uneori, totul are o explicație…mai scriu doar atât. Apostu nu folosea 17 telefoane mobile, ci 22. Dosarul Apostu se măsoară în 9 volume și mii de pagini. Iar procurorii DNA Cluj l-au trimis în judecată pe Apostu, în stare de arest preventiv, pentru infracțiunile de luare de mită în forma continuată (18 acte materiale), complicitate la spălare de bani în formă continuată (19 acte materiale), complicitate la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată (19 acte materiale), trafic de influență în formă continuată (21 acte materiale), instigare la spălare de bani în formă continuată (23 acte materiale), instigare la fals în înscrisuri sub semnatură privată, în formă continuată (23 acte materiale) și primire de foloase necuvenite. Cred că până aici e clar.

Ce e și mai clar este ceea ce unii au uitat iar alții au evitat să spună. Și anume că, la Convenția Națională a PDL, din 14-15 mai a anului ce tocmai se încheie, domnul Sorin Apostu a fost nici mai mult, nici mai puțin decât președintele Comisiei de numărare a voturilor. Așa se explică, zic, de ce au fost discuții dificile după ce s-a votat echipa, de ce unii au ieșit inexplicabil din conducere, de ce alții au intrat, de ce a fost scandal, de ce au fost acuzații de fraudă și chiar și o renumărare a voturilor …Ca la fiecare congres al partidelor din România, a existat, bineînțeles, și o negociere. Dar demn de remarcat este că marele garant al votului corect a fost chiar Sorin Aposu.

Dacă nimeni n-a realizat și încă nu conștientizează cine e Apostu, rog a se citi mai sus. Dacă s-a uitat că el a fost președintele Comisiei de numărare a voturilor, rog a se viziona imaginile de mai jos. Apare fix lângă Sulfina Barbu, atunci când este anunțată echipa.

P.S. La mulți ani și vă doresc un an mult mai bun!

ARTICOLE SIMILARE
8 Comentarii
 1. Răspunde

  Marius N

  31 decembrie 2011 00:34:55

  Acuzatiu de frauda elecrorala si furt de voturi au fost la toate alegerile. Acest primar mi se pare desprins din filmu Nasul. E o bataie de joc la adresa cetatenilor cu bun simt. Mai mult, am avut de-a face cu Bratner-Veres si toate drumurile treceau pe la primarie si CJ, vicepres Bicu.
  Totusi, mi se pare fara sustinere presupusa frauda la alegerile respective. Adica daca el e omul rau, nu stiu daca trbuie sa-i punem in carca si disparitia Elodiei.

 2. Răspunde

  ziarist

  31 decembrie 2011 00:40:12

  @ marius. Nu i-am pus in cârcă nici dispariția Elodiei și nici apariția vrajitoarelor. Am spus doar că a fost garantul corectitudinii unor voturi foarte importante datorită înaltei ținute morale și încrederii și susținerii de care se bucura. Votul a fost contestat- cel al echipei- așa cum se știe. Iar omul s-a dovedit a fi din Nașul, da. Am pus în oglindă profilul lui, așa cum e descris de DNA, și importanța lui în partid și la Convenție. Atât.

 3. Răspunde

  Marius N

  31 decembrie 2011 00:53:32

  Asta asa e, ne arata ca putem fi manipulati. Au mai fost repere morale care ne-au dezamagit,ca Mona Musca, Quitus si multi altii. Dupa parerea mea asta arata perfizenia si avaritia si setea de putere si bani care-i mentine in lupta pentru a fi intr-un fel sau altul deasupra celorlalti.
  La Multi Ani!

 4. Răspunde

  ziarist

  31 decembrie 2011 00:54:25

  @ marius. da. La Multi Ani si tie!

 5. Răspunde

  dictaturajustitiei

  6 ianuarie 2012 10:00:38

  La mulți ani !
  Doamnă Sorina Matei,
  Îmi cer scuze că vă deranjez cu comentariul meu dar sunt foarte îngrijorată de faptul că nu v-am mai văzut la B1TV.
  Sper să fiți doar în concediu și să nu vă fi pierdut postul de la această televiziune.
  Vă doresc numai bine.
  Cu mult respect pentru atitudinea dvs. integră,
  Carmen Amza

 6. Răspunde

  Dli

  11 ianuarie 2012 14:49:32

  Cine inparte , parte are . Ramane de vazut cam unde se va reflecta profesionalismul si corectitudinea. Speram sa scapam de marionete dirijate de sus.

 7. Răspunde

  FURY

  24 ianuarie 2012 00:18:34

  Oare de ce eu cred ca Apostu aduna bani pentru partid…si de aici pierzania…ca de la un moment dat s-a gandit …Ce io sunt mai prost…???

 8. Răspunde

  FURY

  24 ianuarie 2012 00:21:53

  9 volume si mii de pagini…??? Pai dosarele lu Patriciu masurau 12 metri de biblioraft normal pus in rafturi…Justitia romana…munceste nu gluma…Rezultatul…VAX…!!!

LASĂ UN COMENTARIU