Politic

Nu, n-am murit…Inca!

5 septembrie 2007

Am muncit. Si, mai nou, mi-am gasit o noua pasiune. Bolnavicioasa, de-a dreptul. Ma afund, ma scufund, ma infund, patrund, calculez si navighez in diabolica piata imobiliara din Romania. Dar, nu cedez asa usor! Incerc sa caut un apartament. 2 camere, la un pret civilizat si nu pe campurile de la marginea Bucurestiului. Mai pe romaneste, nu la mama dracului.

Oferte sunt, e adevarat. Cele bune, la preturi intergalactice. Cele rele, in papusoi. Asa ca, nu-mi ramane decat sa ma lupt in continuare. Cu site-urile, care una afiseaza si alta realitatea arata. Cu agentii neseriosi, cu cei seriosi dar care cred, ca in timpul liber, mai sparg si niste banci… Cu barosanii- adica „dezvoltatorii”- care iau banii pentru un amarat de apartament, intr-un asa-zis complex rezidential si, apoi, uita sa mai ridice blocul. Sau, daca-l ridica, il ridica de mantuiala. Sau, daca nu-l ridica de mantuiala, il deseneaza si aduna prost pe hartie…Si, in loc de metri patrati, gasesti centimetri patrati la fata locului…Sau, sau…sau…

Sau ne luptam in continuare…. Ne luptam cu piata imobiliara din Romania, care salta anormal si exponential preturile, de parca am vedea pe geam nu tiganiile din cartiere, ci ditamai Empire State Buildingul.

Ne luptam cu „cel mai de succes” si „cel mai banos” segment al economiei de piata romanesti. Si, cel mai putin lipsit de imaginatie.”Obor Towers„, „Paradis Residence„, „Stella Residence„, „Ilioara Residence„,”My dream residence„, „Sunny Side Residence„, „Sema(natoarea) Park„, „Monte Carlo Palace„, „Mackenzie Residence„, „Mayer Residence„,”Gura Siriului Residence„, „Dacia Residence„, „Giurgiului Residence„, „Sabinelor Residence„, „Phoenix Straulesti„, „Cartierul Latin„, „Cismigiu Residence„, „Dana Nord„, „Dolce Vita„, „Atlantis Residence„, „Unirii Heaven„, ” Mall Vitan Bell„, „Adelaide Residence„, „Confort Residence„, „Drumul Taberei- Prelungirea Ghencea Residence„, „Weast Pearl Residence 2„, „Stefan cel Mare Residence„, CentralWest sau Confort Parksi…..si…ghiciti? Ce mai lipsea??? Daaaa…..yes, of course- ca sa-l citam pe marele ministru de externe in viata, care sta in Cartierul Francez… „Jilava Rezidential” sau „Traian Apartments” ?
Care halucinant „residence” credeti ca e mai avantajos…oare?
P.S. Va recomand ultima postare a lui Vlad. Un om care scrie senzational..
ARTICOLE SIMILARE
8 Comentarii
 1. Răspunde

  Adriana Popescu

  6 septembrie 2007 08:47:59

  Atât îţi spun: http://www.magazinuldecase.ro! Ia şi studiază.

 2. Răspunde

  Doina

  6 septembrie 2007 11:17:12

  magazinuldecase.ro chiar e foarte ok si asa scapi si de agentiile minune. eu am avut o experienta chiar ok cu ei. am vazut pozele, in realitate arata chiar la fel. mai complicat e daca faci credit. daca piata imobiliara are preturi nejustificate, angajatii de la banci au salarii nejustificate.
  all in all tocmai auzeam ca o sa mai scada preturile in cativa ani. eu sincer ma cam indoiesc de analiza asta pentru ca inca exista cerere foarte mare

 3. Răspunde

  romana

  14 septembrie 2007 19:05:56

  off… sunt exact in aceeasi situatie. nasol rau. magazinuldecase e foarte bun, insa eu am pierdut un apartaemnt pt ca a venit cineva cu banii jos. Mai stiu un bloc pe uverturii/ in constructie/ 95 de mii/ 70 mp/.E dragutel si e facut de o persoana particulara. daca te intereseaza….Pentru mine sunt cam multi bani. Romana

 4. Răspunde

  Anonim

  17 septembrie 2007 10:47:25

  O Casa la Pretul unei Garsoniere – http://www.SatulFrancez.ro !

 5. Răspunde

  Andreea

  16 noiembrie 2007 13:48:05

  Romana, daca poti sa imi dai te rog o persoana de contact pentru apartamentul care ziceai ca l-ai gasit in Militari pe Uverturii. Adresa mea de mail este bandreea18@yahoo.com. Multumesc.

 6. Răspunde

  Andreea

  16 noiembrie 2007 13:48:24

  Romana, te rog sa-mi trimiti si mie persoana de contact pentru apartamentul pe care la-i gasit pe Uverturii. Adresa mea de mail este bandreea18@yahoo.com. Multumesc!

 7. Răspunde

  mihai

  20 noiembrie 2008 10:48:29

  Cam tarziu sfatul meu, dar ar fi trebuit sa cauti site-uri directe, cum ti s-a si recomandat. Eu am vandut apartamentul meu prin elephanto.ro, si a fost foarte ok. Plus ca mi-a suras maxim ca n-am mai dat comisioane agentiilor ;).

 8. Răspunde

  Hancu

  7 octombrie 2009 11:15:46

  http://www.vindesingur.ro

LASĂ UN COMENTARIU