Investigaţii/Justiţie

„Nasul” Voicu – un mic pas inainte si putin cam multa scarba

20 decembrie 2008

Ca s-au renumarat voturile la desemnarea ministeriabilului MIRA, asta stim. Ca s-au ofticat si Hrebenciuc si Vanghelie rau, rau, rau…si asta s-a vazut. Ca lui Mitica Iliescu nu i-a picat deloc bine…asta putem, cu usurinta, presupune. Ca Voicu a promis razbunare…era normal, nu? Dar ca, inca de a doua zi, Voicu a facut un mic pas inainte in sistemul de conducere parlamentar… cred ca , totusi, e mult prea repede.

Stim ca omul si mafia lui nu mai au deloc rabdare. Dar sa bati cu pumnul si mustata in masa si sa ajungi, imediat, vicepresedinte al Comisiei de Aparare din Senat…mi se pare putin cam mult tupeu.

Asa e, n-ar trebui deloc sa ma mire. Doar omul voia sa ajunga sef peste MIRA si sa propuna si seful de la Doi s’un sfert, nu? Eh na, uite ca nu i-a iesit deloc pasenta. Va avea totusi, in mod periculos, acces la informatiile clasificate, gratie functiei de vice la Aparare si certificatului ORNISS care, mai mult ca sigur, i se va reinnoi.

Interesant e ca astazi, sambata, omul nostru avea ceva treaba. Pentru prima oara, in noua calitate, de senator al Romaniei. Ca vice la Aparare, trebuia sa participe la audierile ministrilor noului Cabinet. Erau doua. La 12,00- Mihai Stanisoara si la 13.30- „febletea” lui – Gabi Oprea- somitatea ministeriabila, cu multe afaceri, multe interese si o lunga si epuizanta limba de lemn.

Asa ca inainte de 12.00, in Senat, isi face aparitia omul nostru, „Nasul” Voicu. Cu vesnica borseta in mana si multi prieteni de la SPP dupa el. Si cu un tupeu desavarsit il informeaza, in propozitii scurte si cadentate pe seful lui, pe linie de comisie- Teodor Melescanu, ca nu-si misca assul cel foarte mare la audieri. „De ce?”, il intreaba vizibil mirat Melescanu. ” Pentru ca mi-e scarba de astia care au ajuns sa fie in Guvern. Mi-e scarba!”. Si bineinteles ca, in secunda doi, isi intoarce assul cel foarte mare si pleaca. Normai ca n-a venit. Eu, sincer, cred ca voia cu adevarat sa-i vada fata lui Oprea…..Dar, de fapt, Mitica Iliescu nu l-a lasat :))))))

ARTICOLE SIMILARE
2 Comentarii
 1. Răspunde

  Ioana(DarkDrama)

  1 ianuarie 2009 15:58:54

  da,da :)))) nu l.a lasat domn mitica

 2. Răspunde

  marian

  14 aprilie 2009 19:51:39

  putin cam multa scarba…si oleak de chelie..:))

LASĂ UN COMENTARIU