Investigaţii/Justiţie

Marea dilemă

3 aprilie 2013

O alegere proastă care duce la un rezultat sau o alegere bună care ar putea să ducă la nimic? Cam așa cred că se pot traduce abordările pe infernala bătălie pentru ocuparea funcțiilor cheie din Justiție. Sincer, nu știu răspunsul dar cred că ar fi trebuit „negociat” măcar un nume din DNA. Așa ar fi fost corect. Ei au dus în spate lupta anti-corupție din ultimii 8 ani.

Timpul și viața vor dovedi cine a avut dreptate astăzi, care abordare a fost până la urmă mai bună. Tot ce sper este să nu se fi greșit fundamental. Costurile ar fi prea mari.

ARTICOLE SIMILARE
6 Comentarii
 1. Răspunde

  Tony Popescu

  3 aprilie 2013 10:57:02

  Doamna, spuneti: "costurile vor fi prea mari", dar pentru cine ? Cei neimplicati in politica oricum pierd si nu acum, ci de 24 ani. Clasa politica este compusa din oameni meschini, fara suflet si care nu isi urmaresc decat propriile interese de inavutire cu orice pret si prin orice mijloace. Nu conteaza sperantele puse de prostime, dar la vot apeleaza la noi. Starea de nesiguranta care exista acum pentru noi cei de rand, va continua pana cand cei care detin puterea reala in stat isi vor "aranja" interesele lor.

 2. Răspunde

  S.

  3 aprilie 2013 11:17:34

  Buna Sorina,

  Stiu ca nu este o platforma interactiva blogul tau, dar dupa modificarea de azi de dimineata si coroborat cu interviul tau de aseara cu dl Morar, ai vreun update?

  Nu de alta, dar esti una dintre cele mai sigure surse cand sunt lucruri neclare prin media

 3. Răspunde

  Anonim

  3 aprilie 2013 11:57:50

  Felicitari pentru verticalitate !

  o intrebare: exista undeva inregistratea cu tot interviul de aseara cu Daniel Morar ?

  Multumesc

 4. Răspunde

  Anonim

  3 aprilie 2013 21:31:59

  Sorina, cand apare kovesi in tara, invit-o tot tu. Si dc vine, intreab-o ca sa pricepem si noi, cu ea a vorbit cineva in zilele astea? Ponta, basescu, redding, morar, macovei, oricine… Tara de nebuni.

 5. Răspunde

  Fiscal Cliff

  3 aprilie 2013 21:32:31

  O explicatie de o rara finete intelectuala pentru ce a facut Ponta (bazata pe interviul tau cu
  Daniel Morar) este ca prin
  aceasta mutate vrea sa il oblige
  pe Presedinte sa ii respinga nominalizarile:

  http://www.conteledesaintgermain.ro/cand-serviciile-joaca-sah/03-04-2013

 6. Răspunde

  Mihai T

  7 aprilie 2013 16:02:12

  Cand ti-ai dat seama dumneata ca legea se aplica abuziv in tara asta? La care presedinte?Cate dosare nesolutionate are DNA si de cata vreme?Ce buget are DNA pe an si cu ce rezultate se cheltuie acesti bani?Cu ce , exact, este mai bun Morar decat Basescu?

LASĂ UN COMENTARIU