Investigaţii/Justiţie

„Mani pulite”. PSD Mehedinți. Adrian Duicu, ridicat. DNA, aplaudată.

2 aprilie 2014

ARTICOLE SIMILARE
20 Comentarii
 1. Răspunde

  Marius Toma

  3 aprilie 2014 08:27:32

  Aceste imagini ar trebui promovate de toate televiziunile,ar trebui facute colaje cu toti hotii săltați de DNA si transmise la TV in fiecare zi pana se desteapta si poporul USL,cei 7,4 mil de prosti care au permis prin votul lor aceste hotii.

 2. Răspunde

  gavrus tiberiu

  3 aprilie 2014 10:17:02

  BRAVO! Suntem obligati sa speram ca DNA va rezista (ca si rezultate si ca si conducere ) si after Basescu.

 3. Răspunde

  Rares

  4 aprilie 2014 11:04:10

  Bugetul Romaniei nu poate sa achite pensiile…nu mai sunt bani si Romania se imprumuta la Banca Mondiala….si dupa auzim de cate un baron….unul la Constanta…altul la Mehedinti….Hal de oameni, si cica sunt in functii sa ne apere interesele dar de fapt sunt buni la trafic de influenta si frauda.Ce spor a avut PSD-ul nu a pierdut timpul!!!

 4. Răspunde

  Iulian

  4 aprilie 2014 11:04:45

  Pentru asta vrea Ponta să treacă cu orice preț legea amnistiei și grațierii prin Parlament? De asta a semnat pactul de coabitare și l-a relegitimat pe Băsescu după ce acesta a fost demis de popor român în 2012? De asta l-a gonit pe Antonescu de la guvernare și vrea să ajungă președinte cu orice preț? Să pună mâna pe justiție înainte să se dovedească că toți pesediștii sunt corupți, începând cu el?

 5. Răspunde

  Iulian

  4 aprilie 2014 11:05:04

  Pentru asta vrea Ponta să treacă cu orice preț legea amnistiei și grațierii prin Parlament? De asta a semnat pactul de coabitare și l-a relegitimat pe Băsescu după ce acesta a fost demis de popor român în 2012? De asta l-a gonit pe Antonescu de la guvernare și vrea să ajungă președinte cu orice preț? Să pună mâna pe justiție înainte să se dovedească că toți pesediștii sunt corupți, începând cu el?

 6. Răspunde

  bogdan margarit

  4 aprilie 2014 11:05:19

  baietii astia au pe cineva in psd care sa nu fie in vreun dosar penal?! acum incepe sa se vada de ce se agita deputatii lor pentru legea amnistiei: daca intra in vigoare, ii scapa pe toti. ne intoarcem incet si sigur ca la inceputul anilor 90, sau ca in italia mafiota

 7. Răspunde

  emil

  4 aprilie 2014 11:05:34

  Iata de ce Ponta tinea neaparat sa treaca prin Parlament legea amnistitiei si gratierii: sa scape toti coruptii adunati in PSD. Daca am avea justitie cu adevarat libera,nu tinuta sub presiune de Basescu si Ponta, probabil ca multi apropiati ai acestora ar ajunge dupa gratii.

 8. Răspunde

  Anonim

  4 aprilie 2014 11:12:00

  Ponta seamana tot mai mult cu Nastase din anii 200-2004. Despre PSDce sa mai spun, acelasi partid cu apucaturi comuniste! Cu legea amnistiei vor doar sa-si scape baronii locali de justitie! De aceea i-au dat afara pe Antonescu-PNL de la gurvenarea, pt. asi putea face ei jocurile…

 9. Răspunde

  Anonim

  4 aprilie 2014 11:12:09

  Pentru asta vrea Ponta sa treaca cu orice pret legea amnistitiei si gratierii prin Prlament?De asta a semnat pactul de coabitare si l-a regitam pe Basescu dupa ce acesta a fost demis de popor roman in 2012?De asta l-a gonit pe Antonescu de la guvernare si vrea sa ajunga presedinte cu orice pret?Sa puna mana pe justitie inainte sa se dovedeasca ca toti presedintii sunt corupti,incepand cu el?

 10. Răspunde

  Dumitru

  4 aprilie 2014 11:12:20

  Victor Ponta face tot felul de declaratii precum ca nu doreste sa ajunga presedinte s.a.m.d dar vrea asta cu orice pret ,sa puna mana pe institutiile de stat si pe justitie inainte sa se dovedeasca ca toti PSD-istii sunt corupti incepand cu el .Asta ar pata si mai mult imaginea PSD dupa incidentul cu Duicu.

 11. Răspunde

  Niko

  4 aprilie 2014 11:12:31

  Si asa avem o gaura in Buget, una de la Mehedinti alta de la Constanta si tot asa.Cate o retea unde este baron pesedist…si cica nu avem bani…Avem doar ca ii “donam”.

 12. Răspunde

  Mihaela Pop

  4 aprilie 2014 11:12:37

  Ponta tine neaparat de legea gratierii si amnistiei…sper ca romanii isi dau seama si de ce. S-a scapat acum de Antonescu si vrea sa ajunga presedinte ca sa acapereze justitia, inainte sa iasa la iveala ca toti pesedistii, inclusiv el, sunt corupti!!

 13. Răspunde

  Marissa

  4 aprilie 2014 11:12:45

  Romania se imprumuta la Banca Mondiala cica sa acopere plata pensiilor, ca avem deficit bugetar foarte mare, ca statul nu poate sustine masurile pentru incurajarea economiei ca reducerea CAS-ului cu 5 procente si neimpozitarea profitului reinvestit… dar de fapt sunt sustinuti Baronii nostri de la Constanta…Hunedoara…

 14. Răspunde

  Marcu G

  4 aprilie 2014 11:12:51

  De asta vrea Ponta legea amnistitiei si gratierei sa-si apere coruptii, a mai semnat si pactul de coabitare cu chiorul ca sa se apere reciproc. L-au gonit si pe Antonescu de la guvernare cand le-a tinut piep, au plecat o serie de corupti ca sa vina altii. PNLul e singurul partid care a dat dovada de demnitate pana acuma in rest numai hoti.

 15. Răspunde

  Nikoss

  4 aprilie 2014 11:13:03

  Alt caz de coruptie, asa apar dupa ce si-au facut ”plinul”.Si se considera nevinovat.Asa ajungem sa fim condusi de oameni care vor doar beneficii.Si acum se intelege de ce avem deficit bugetar, si marim taxele si ipozitele.Pentru asta platesc oamenii,ca banii sa fie redirectionati in buzunarele baronilor .

 16. Răspunde

  Anonim

  4 aprilie 2014 11:13:48

  Sa nu comparam ce a fost USL si ce e PSD,gruparea PNL sa desprins din aceasta alianta tocmai ca a vazut cum e condus partidul PSD si nu a ezitat sa ne spuna si noua.Acestia au declarat razboi in politica din Romania tocmai ca au vazut substratul care conduce PSD.Antonescu si-a creeat niste dusmani tocmai pentru a proteja poporul,cu toate ca a fost criticat ca rupt alianta acum incepem sa ne dam seama de ce a facut-o. Nu putem sa mai acceptam sa fim condusi prost si minciti de catre cei din PSD, avem posibilitatea sa votam in acest an cei care au fost alaturi de tara si au sprijinit initiative de ridicare a economiei avem sansa in acest an sa votam cu PNL si Antonescu presedinte

 17. Răspunde

  bogdan margarit

  4 aprilie 2014 11:14:03

  baietii astia au pe cineva in psd care sa nu fie in vreun dosar penal?! acum incepe sa se vada de ce se agita deputatii lor pentru legea amnistiei: daca intra in vigoare, ii scapa pe toti. ne intoarcem incet si sigur ca la inceputul anilor 90, sau ca in italia mafiota

 18. Răspunde

  Adrian Tudor

  4 aprilie 2014 11:54:17

  Un alt talhar din PSD, care cotizeaza la campanii pentru persoane ca Ponta cu speranta ca cel in cauza, ajuns sus, va reusi sa treaca prin parlament legea amnistiei si gratierii ca sa le salveze pielea, un sistem de mafioti care distrug tara. Ponta este cel mai corupt dintre toti, nu il intereseaza de populatie, vrea doar sa isi vada buzunarele pline. Acum plagiatorul sef isi intinde influenta peste tot, inclusiv prin justitie pe unde a facut numiri dupa sistemul lu’ Basescu, orice nas isi are nasul in schimb si de ce se teme Ponta “copy-paste” de aia nu scapa, romanii nu se mai lasa pacaliti si il vor sustine pe Antonescu, omul care inca mai poarta razboiul cu presedintele demis si cu mafiotii din PSD! Antonescu presedinte, Ponta si Basescu istorie!

 19. Răspunde

  giani constantin

  4 aprilie 2014 12:35:08

  Si in celelalte judete cum credeti ca este? E la fel in fiecare judet. Sefii din institutii numiti pe criterii politice in functie de culoare guvernului. Au rezistat pe functie doar portocalii care au facut intelegeri cu rosii.

 20. Răspunde

  Anonim

  4 aprilie 2014 17:04:57

  Prin “Dreptate pana la capat” Ponta intelege controlul total,prin sistemul implementat de Basescu,al justitiei.Fara legea amnistiei,PSD-ul ramane in fundul gol,in momentul de fata au 8 presedinti de CJ cercetati pt fapte de coruptie si 3 ARESTATI.Fara legea gratierii PSD-ul se muta dupa gratii.Antonescu l-a incurcat, prin votul dat pe cele doua legi si prin urmare a fost gonit din USL.

LASĂ UN COMENTARIU