Investigaţii/Justiţie

Livia Doina Stanciu și…atât.

28 mai 2013

În această țară, unii oameni merită tot respectul și toată stima de care putem fi în stare. Unul dintre acești oameni este Doina Livia Stanciu, președintele Înaltei Curți de Casație de Justiție, o doamnă pe care o admir de foarte mult timp. Iar pe mine puțini oameni m-au impresionat în carieră.
Acest om pe care l-am ascultat foarte atent și astăzi este absolut perfect și corect în sala de judecată. Puțini români știu cine e, cum arată, și foarte puțini conștientizează cât de mult îi datorăm.

ARTICOLE SIMILARE
6 Comentarii
 1. Răspunde

  PetreOprea

  28 mai 2013 08:12:49

  Din pacate luna septembrie este atat de aproape si se va pune "sechestru" si pe ICCJ

  cine va face propunerea pentru seful ICCJ, mai are dreptul la un nou mandat? 🙂

 2. Răspunde

  S.

  28 mai 2013 08:13:38

  Perfect adevarat, imi amintesc atitudinea doamnei Stanciu in fata agresivitatii vadite a reprezentantilor AMR, si Uniunii Judecatorilor in timpul executiei publice din CSM a celor 2 judecatori incomozi… Extrem de stapana pe sine, ferma si corecta in acelasi timp. Din pacate in minoritate in acea zi, si in general. Mi-as dori cat mai multi judecatori ca dansa.

 3. Răspunde

  Adi Anghel

  28 mai 2013 15:31:04

  Sa-i dea Dumnezeu sanatate si s-o pazeasca de totii sacalii pe care i-a pus cu botul pe labe!Jos palaria Doamna!Aveti respectul foarte multor oameni!
  Multumim!

 4. Răspunde

  Cristian

  29 mai 2013 12:23:19

  Asa este, trebuie sa ii multumim doamnei Stanciu.

  Sper ca o sa inteleaga cat mai multi romani acest lucru.

 5. Răspunde

  veve

  29 mai 2013 17:20:15

  Doamna Sorina Matei va iubesc pt.prestatia din aceasta seara.Doamna Stanciu este o romanca adevarata.
  Va rog sa-l intrebati pe Victor Ciorbea cum a "dosit" el impreuna cu altii patrimoniul UGSR sau UGIR ca nu mai stiu exact,data viitore cand il veti avea ca invitat in emisiune.
  Sunt convins ca va citeste blogul acest zero barat in ale politicii.
  Multumesc!

 6. Răspunde

  Anonim

  30 mai 2013 08:37:25

  doamna Stanciu poate ingropa saptamana viitoare o echipa si astfel sa puna mana la ingroparea sportului romanesc alaturi de Basescu si Ponta!Ponta a ingropat Oltchimul,Basescu ar putea ingropa Steaua!La mai multe!In Anglia,Franta,Germania,Italia si Spania premierea echipelor adversare pentru a-si apara corect sansele nu e mita!

LASĂ UN COMENTARIU