Media

Jandarmul rănit de Galeria Peluze Sud- Steaua

14 ianuarie 2012

Cei care au rănit jandarmul și au aruncat făclii sunt membrii galeriei Peluze Sud-Steaua. Adică exact ceea ce spuneam ieri. Iar căștile de protecție au fost, logic, puse pentru evitarea rănirii altor jandarmi. Din păcate, dispozitive incendiare care pun vieți în pericol au fost aruncate de membrii galeriilor de fotbal.

ARTICOLE SIMILARE
7 Comentarii
 1. Răspunde

  cainelemuntelui

  15 ianuarie 2012 10:18:54

  D-na Sorina, pentru corectitudine eu o sa renunt la serialul care se suprapune cu ora de emisie pe care o ai la t.v( o sa urmaresc in reluare) si o sa urmaresc emisiunea ta, asta numai pentru o informare corecta. Daca te respecti ca ziarist tineo tot asa. Adevarati ziaristi ii poti numara pe degetele de la o mana, restul nu sunt decat activisti de partid si chiar (mercenari), in slujba u.s.l-ului, mintind si dezinformand. Metoda asta a fost folosita si in 1990, dar acuma nu mai pos manipula pe nimeni. Multa sanatate. Asa se vede din varful muntelui.

 2. Răspunde

  Anonim

  15 ianuarie 2012 11:38:51

  sarut mana
  ma uit (sau ascult , ca nu era imagine,se transmitea din piata)la emisiune si il aud pe ghise si pe inca un nemernic (scuze)…ca e dictatura!!?
  de ce nu le atrageti atentia ca in timpul dictaturii adevarate nu puteai sa-l injuri si sa-l jignesti pe ceasca?
  groaznic…in ce lume traim?
  mihai.oradea

 3. Răspunde

  Anonim

  15 ianuarie 2012 12:25:27

  Sorina, de ce postezi asa de rar? te urmaream la B1, imi pare rau ca ai plecat de-acolo. Nu cred ca vei rezista mult la Romania TV. Dupa parerea mea este singura emisiune obiectiva de la acel post!imi place ca ii critici pe toti atunci cand gresesc. Sper sa ramai la fel de corecta, obiectiva si pe viitor!
  Andreea, Oradea

 4. Răspunde

  Anonim

  15 ianuarie 2012 20:53:12

  Felicitari pentru profesionalism!

 5. Răspunde

  Gabriel

  29 ianuarie 2012 12:13:09

  Despre emisiunile comandate anti-alexandru :

  Sa nu uitam ca principalii vinovati de situatia de astazi a Romaniei sunt jurnalistii : cu “studii” prin strainatate, cu “burse” Soros, cu turism sponsorizat, toate grevate pe o iresponsabilitate si cosmopolitism tradator de neam si tara, ziaristii au creat o lume paralela, in care romanii nu mai vad ca sunt vasalii Europei, nu vad ca oranduirea capitalista i-a adus in sapa de lemn, ca tara este in faliment datorita globalizarii acceptate cu lacomie de guvernanti si bogatasi locali ! Asa ca mai usor cu locotenentul, pana la urma el a vorbit in nume propriu, nu al puterilor straine suzerane, cum o fac jurnalistii !

 6. Răspunde

  FURY

  7 februarie 2012 16:14:20

  Deduc ca ti-e din ce in ce mai greu sa scrii…avand in vedere ce se intampla in politica romaneasca…

 7. Răspunde

  Anonim

  16 februarie 2012 08:42:51

  Sorina draga,haide, mai scrie si tu ceva ….

LASĂ UN COMENTARIU