Politic

Ipocrizia hoților

20 martie 2013

„Da, furăm. Și care-i problema? România greșește când ne condamnă. Cine are vreun dubiu e ipocrit”. Cred că asta ar putea sta scris pe frontispiciul Guvernului. Așa cum Dante scria-n Infernul : „N-a fost creată-n urma mea substanță/ Eternă-s ca și cele etern create/ Voi ce intrați, lăsați orice speranță!”

Cert este că…așa grăit-a Fenechiu-Transformator, trimis în judecată de Justiție:
„A închide un prim-ministru pentru o chestiune pe care mulți politicieni au făcut-o mi se pare o mare greșeală. România este o țară care greșește foarte mult. Partidele nu se finanțează din bani albi. Au găsit diverse forme pentru a-și finanța campaniile electorale. Surse negre”.

Ponta, după câteva ore, grăit-a și el: „Și e o surpriză generală, sunteți șocați de acest lucru? Nu vreți totuși să fim mai puțin ipocriți?”

1. Fenechiu, ministru al acestei țări, e trimis în judecată tot pentru că a înșelat/furat pe cineva/ceva.
2. Fenechiu, ministru al acestei țări, spune că România e un stat care greșește foarte mult pentru că ei, politicienii, toți fură. Trăiesc din bani negri.
3. Păi dacă toți furăm, noi, politicienii, de ce să facem închisoare?-gândește Fenechiu, oficial al Guvernului. De ce să fie condamnat Năstase? Ce, el n-a furat ca noi toți?
4. Ponta- șeful lui Fenechiu și al Guvernului României- zice da, bineînțeles. Noi, toți politicienii, furăm, e vreo surpriză? Cine are vreun dubiu e… pur și simplu ipocrit.

Pe principiile astea strâmbe dar sincere, toți politicienii acestei țări ar trebui să zacă în pușcării. De ce nu sunt toți la închisoare? Răspunsul e greu. Dar e și pentru hoți, și pentru oameni sinceri, și pentru…ipocriți.

ARTICOLE SIMILARE
6 Comentarii
 1. Răspunde

  Anonim

  20 martie 2013 09:50:11

  "Dragi politiceni" alesi ai neamului ,daca toti FURATI !,de ce nu legalizati FURTUL .Ca de …unde-i lege nu-i tocmeala , nmeni nu-ti poate cere socoteala.Ce mai asteptati ? Aveti majoritate abssoluta.

 2. Răspunde

  Anonim

  20 martie 2013 09:50:43

  Felicitari Dna Sorina si pentru emisiunile dvs si subiecte care pana seara la alte emisiuni ale postului se transforma .Referitor la acest guvern "cel mai cinstit"ipocrit ,mincinos,tineri nu au invatat nimic din trecut.

 3. Răspunde

  elena

  20 martie 2013 10:52:07

  e fara cuvinte……

 4. Răspunde

  calisto

  20 martie 2013 21:09:23

  nici macar de fatada nu le mai pasa. trist…

 5. Răspunde

  Anonim

  21 martie 2013 09:08:01

  Aproape ca ei nu mai au nici o vina din moment ce "boborul" ii alege si cand sunt in puscarie!Ne meritam soarta,pacat de cei ce vin dupa noi.

 6. Răspunde

  lichiresti

  22 martie 2013 13:05:06

  ha, ha, ce-mi plac glumele mele:))

LASĂ UN COMENTARIU