Politic

E pur si muove…

14 decembrie 2009

Azi, la 14.35, Marian Oprişan, adică Miron Mitrea, l-a felicitat pe Traian Băsescu pentru că a câştigat alegerile.

Bineînţeles că lui Geoană că i-a mai luat cinci ore ca să recunoască şi el că a pierdut, după ce plecase de la Senat şi spunea că judecătorii Curţii nu au dat nicio decizie. Şi după ce o săptămână tâmpise pe toată lumea, pentru că el, „Mihaela, dragostea mea”, mama soacră, Viorel, Dragnea, Nica şi alţi câţiva aveau de câştigat alegerile pe care le câştigaseră… Şi după câte şi mai câte…
În fine, până la urmă, l-a sunat pe Traian Băsescu…Cu bunăvoinţa lui Vanghelie care, probabil, şi-a făcut milă de el şi i-a dat o cartelă.

Vanghelie zice şi el că Geoană rămâne preşedinte şi după Congres. Care Congres extraordinar
pluteşte aşa, undeva… prin februarie. Dacă aşa grăieşte Vanghelie, înseamnă că aşa gândesc şi Hrebenciuc dar şi Mitică Iliescu. Buun.

So, Mitrea se mişcă, Năstase se mişcă şi el puţin, puţin. În seara asta, la rampă o să iasă, din dealurile tăcute ale Clujului, şi Ioan Rus. Se mişcă, se mişcă, se reface cabala…Fără Hrebenciuc, deocamdată…Eu cred că pe Geoană nu îl apucă deloc luna februarie.

Later edit. Ora 21.2o. Ioan Rus: Cu siguranţă, Viorel Hrebenciuc trebuie să plece. În locul lui Mircea Geoană mi-aş depune mandatul!

ARTICOLE SIMILARE
3 Comentarii
 1. Răspunde

  GERULA

  14 decembrie 2009 19:09:43

  sarut mana, exceptional scris.La mine figurati la bibliografia obligatorie a zilei.Cat timp avem ziaristi ca dumneavoastra, mai exista speranta.

 2. Răspunde

  Andrew

  14 decembrie 2009 19:32:32

  Sorina,

  de doua zile ai un loc de cinste in blogroll. Felicitari!

 3. Răspunde

  Monique

  14 decembrie 2009 20:42:31

  Si la mine! Imi place atat de mult sa te citesc. Multumesc!

LASĂ UN COMENTARIU