Media

Adevărul

23 martie 2011

Povestea a început luni. În urma intervenţiei de la RTV de duminică seara a preşedintelui Băsescu şi în urma discuţiilor de la RTV pe tema interviului dat la TVR, Palatul Cotroceni mă sună de dimineaţă şi mă întreabă dacă Antena 3 e dispusă să facă un interviu cu preşedintele Băsescu, la Palatul Cotroceni, pe subiectul Libia. Eu nu am dat iniţial niciun răspuns.
Am sunat conducerea Antena 3 şi am întrebat dacă doreşte să facă acest interviu pentru care trebuia trimisă o solicitare scrisă.

Conducerea Antena 3 a răspuns pozitiv şi mi-a spus să trimit cererea scrisă.
Cererea Antena 3 a fost scrisă, trimisă la Palatul Cotroceni şi semnată de mine ca şef al secţiei Politic, nu ca realizator al interviului, pentru simplul motiv că la acea oră a dimineţii nu era nimeni în redacţie care să facă acest lucru. Cererea a fost arătată apoi conducerii Antena 3.

După ceva timp, Palatul Cotroceni îmi transmite că preşedintele, în principiu, e de acord cu interviul, dar trebuie dat un timing (ora când se filmează) şi cine îl realizează.
Întreb conducerea Antena 3 care, după ceva consultări, îmi transmite ora la care ar dori să aibă loc interviul la Palatul Cotroceni şi mă întreabă dacă aş putea realiza eu interviul cu preşedintele Traian Băsescu. Răspunsul meu a fost:”Nu am nicio problemă”.
Am comunicat Palatului Cotroceni ora şi cine urmează să realizeze interviul, urmând ca Palatul Cotroceni să dea o confirmare finală.

Însă după o oră, totul se schimbă. Conducerea Antena 3 şi şeful redacţiei îmi spun că totul trebuie să se modifice pentru că Mihai Gâdea, directorul executiv, nu este de acord cu interviul. Eu le spun că este o situaţie delicată pentru că preşedintele Băsescu deja fusese de acord cu solicitarea trimisă.

Au loc alte consultări între şeful redacţiei şi Mihai Gâdea, în urma cărora şeful redacţiei îmi transmite că doreşte să vorbească cu Valeriu Turcan, aflat la acea oră în şedinţă.
Se termină şedinţa, Valeriu Turcan îl sună pe şeful redacţiei iar şeful redacţiei îi transmite lui Valeriu Turcan noii termeni în care trebuie să se realizeze interviul deja acceptat de către preşedintele Băsescu.

Mai precis, preşedintele să vină la Antena 3, interviul să aibă cu totul alte teme iar realizatorii să fie alţii.
Valeriu Turcan spune că asta este o altă solicitare, preşedintele a acceptat o altă cerere, iar pentru noile condiţii trebuie trimisă o altă hârtie.
Noua hârtie nu a fost trimisă nici până la ora la care scriu aceste rânduri.

Ieri, Valeriu Turcan aminteşte, prin mail, conducerii redacţiei că preşedintele deja a acceptat propunerea Antena 3 de a realiza un interviu pe tema situaţiei din Libia pe care eu să-l realizez şi reia invitaţia ca acest interviu să aibă loc la o oră şi zi convenite, în una din locaţiile Palatului Cotroceni.
Nici acestui mail nu i s-a dat vreun răspuns.

Astăzi, în urma unor discuţii tensionate cu şeful redacţiei şi mai puţin cu conducerea Antena 3, în care am explicat situaţia penibilă în care mă aflu în gestionarea unei relaţii corecte cu Palatul Cotroceni ca şef al secţiei Politic, relaţie extrem de tensionată în ultimii patru ani şi cu destule momente delicate, mi-am depus la secretariat demisia din funcţia de şef al Secţiei Politic şi din trust.

De luni şi până astăzi, nu am avut nicio discuţie pe acest subiect sau altul cu Mihai Gâdea. Îmi pare rau că el a confirmat până acum în presă doar adevăruri parţiale.

Drept pentru care repet faptul că nu Palatul Cotroceni a cerut ca interviul să fie realizat de mine, ci conducerea Antena 3 şi a redacţiei. Nu Palatul Cotroceni a cerut interviul, ci Antena 3 printr-o hârtie semnată de mine. Nimeni nu poate contrazice aceste lucruri pentru simplul motiv că solicitarea şi adresa de ieri a Palatului Cotroceni sunt în posesia mea.

Acesta este adevărul. Cine mă cunoaşte ştie că niciodată n-am să pot susţine altceva.
Meseria ţi-o faci cu corectitudine, onoare, demnitate şi respect.
Asta am făcut 14 ani în trustul Intact atât cât am putut eu mai bine. Când n-am mai putut şi n-am mai găsit soluţii, am demisionat.

ARTICOLE SIMILARE
67 Comentarii
 1. Răspunde

  Maty

  23 martie 2011 22:54:07

  Bafta in continuare, nu cred ca vei avea probleme in a ajunge la mai bine. Esti singurul jurnalist din trust pe care il citesc.

 2. Răspunde

  Bob

  24 martie 2011 00:27:46

  Mi se pare o maaaaare prostie din partea colegilor sau sefilor tai sa refuze un interviu cu șeful statului , oricare ar fi el. Condițiile alea au fost puse de asa natura încât se stia ca nu vor fi acceptate. Cred ca frica proverbiala a lui Gadea si-a spus cuvântul. Mona Nicolici știe de ce !!!

 3. Răspunde

  Costin Comba

  24 martie 2011 00:28:03

  Demnitate. Astept sa te vad facand acest interviu pentru B1 Tv.

 4. Răspunde

  who

  24 martie 2011 01:44:36

  Nu-i nimic. Respecta-ti meseria ca si pana acum si totul va fi bine. Succes mai departe!

 5. Răspunde

  Radu Rizescu

  24 martie 2011 07:09:49

  Draga Sorina

  Esti unul din putinii oameni din presa pe care ii cunosc si care isi fac meseria cu cinste si profesionalism. Sunt sigur ca aceasta demisie va reprezenta un pas inainte in cariera ta. Succes!

 6. Răspunde

  Carmen Daniela

  24 martie 2011 07:10:49

  Sorina, te citesc si iti apreciez verticalitatea. Sunt si eu din acelasi camp de activitate si stiu cat de greu este sa respecti deontologia (jurnalistica) si adevarul. Te rog sa nu te mai consumi, sa-ti pastrezi sanatatea in lumea grav bolnava a presei din Romania. Eu te voi citi pe blog in continuare si stiu ca nu vei iesi din lumea presei, desi o vorba (trista) zice "cine are nevoie de adevar?" Carmen

 7. Răspunde

  skorpion

  24 martie 2011 07:12:34

  Sinteti o adevarata DOAMNA!

 8. Răspunde

  adix

  24 martie 2011 07:12:56

  Vor ajunge sa faca televiziune cu primii coborati din autobuzul 335.
  In curand vor ramane numai istericii in trust :))
  Bafta!

 9. Răspunde

  ghita1964

  24 martie 2011 07:13:23

  Bravo Sorina! Cineva trebuia să arate şi colegilor tăi cum se face jurnalismul adevărat şi că acest lucru implică şi să ai onoare dar mai ales respect pentru public! Succes!

 10. Răspunde

  Gabriela

  24 martie 2011 07:13:49

  Draga Sorina,
  Te citesc cu mult interes(numai pe tine din acest trust) si de mult ma intreb cum reusesti sa te acomodezi in fiecare zi langa acesti colegi lipsiti de profesionalism,obiectivitate si buna credinta,reusind sa faci o figura asa de frumoasa……
  Esti foarte talentata,tenace,obiectiva si intotdeauna este o placere sa -ti citesc comentariile….
  Iti doresc din suflet multa sanatate,putere sa treci peste tot ce ai investit pentru o alta imagine despre aceasta televiziune si sunt sigura ca vei avea o cariera incununata de succes fiind foarte talentata si si foarte bine pregatita pentru aceasta meserie..
  Sa ai parte de o picatura de noroc in tot ce va urma……..
  Asa sa-ti ajute Dumnezeu

 11. Răspunde

  AlonemaN_

  24 martie 2011 07:14:22

  Cum?… A vrut președinția Romîniei sa acorde un interviu trustului Intact, și n-a mai vrut trustul?…

  Ce mirare…

  Probabil voiau sa îl intervieveze Dana Grecu, Monica Tatoiu și Mugur Ciuvica 🙂

  Știu, sunt rău, dar…

 12. Răspunde

  Dan

  24 martie 2011 07:14:48

  Doamnă, nu v-am urmărit până acum, dar gestul dumneavoastră, venit din interiorul Realitatea TV chiar m-a uimit.
  Aveţi felicitările mele şi urări de bine pentru viitor.

 13. Răspunde

  alk

  24 martie 2011 07:15:11

  Bafta multa Sorina, oamenii valorosi vor fi tot timpul cautati. Nici nu-mi imaginez ca vei ramine fara angajament in viitor.
  Sincer, nu cred ca locul tau era acolo, desi stiu ca-ti iubesti meseria si ca faceai cu placerea ceea ce faceai la A3.
  Eu zic sa incepi sa te dezvolti pentru ca potential ai cu caru'. Vezi ca ai mult de munca: trebuie sa-ti completezi porfilul pe FB si sa interactionezi cu oamenii interesati de munca ta mai mult decit pina acum.
  Inca odata sanatate si multa bafta!

 14. Răspunde

  Simona

  24 martie 2011 07:34:12

  Imi pare rau ca s-a terminat asa colaborarea ta cu trustul in care ai lucrat atatia ani…dar iti tin pumnii, iti urez succes, bafta multa, si sunt sigura ca vei fi ok, profesional, in continuare, in alta parte! Simona Maties

 15. Răspunde

  francisc vaida

  24 martie 2011 07:41:37

  …cred cu tarie in ceea ce aam sa scriu mai jos ..!
  ..ai procedat corect fata de tine si fata de cei care te citesc …desigur ramine nemultumirea profunda fata de capcana in care ai intrat si uimirea k nimeni dar absolut nimneni nu se gindeste macar o clipa k torul a fost un ,,set up ,,!
  de ce ?
  pai uite ..: eu nu cred k in viata asta Presedintele Basescu se va duce la Antena 3 sa-l toace marunt Gidea ,Badea si Ciutacu..! pur si simplu nu cred ..! ..si atunci au facut o aroganta de genul hai sa vedem cum ii invrajbim noi ..poate cade vreunul in capcana …!
  evident k verticalitatea ,corectitudinea si atitiudinea Ta de pro deranja si irita chiar acolo in redactia de politica …! asa k asta e…!
  ..am convingerea k nimeni nu a incercat sa analizeze FAPTELE in desfasurarea lor in TIMP cu atit mai putin PEERSONAJELE care au jucat in …..set up ..!
  ..apreciez si urmaresc comentariile tale ..!
  ..si miine este o zi ..asa k ce nu te omoara te intareste ..!

 16. Răspunde

  andreea.elena_udrea

  24 martie 2011 07:43:19

  Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 17. Răspunde

  cc delano

  24 martie 2011 08:06:38

  E bine ca ai spus ce s-a intamplat. Acum imi este clar.

 18. Răspunde

  daniel

  24 martie 2011 08:41:57

  Bravo!

 19. Răspunde

  quin

  24 martie 2011 08:42:09

  un gest corect, un blog frumos scris. mult succes.

 20. Răspunde

  Patrick

  24 martie 2011 08:54:26

  Felicitari! Un om de caracter nu faca tranzactii cu proria lui constiinta!

 21. Răspunde

  poweraxxel

  24 martie 2011 08:54:41

  Usor usor, din masa de "jurnalisti" se va decanta o mica masa, cu valoare adevarata. Restul se vor scufunda in mocirla, confundand talibanismul cu profesionalismul … Este bine ca ai identificat tabara in care trebuie sa fii. In RTV si A3 nu am de criticat … critica, ci critica dusa la extrem care ajunge sa fie deja minciuna.

 22. Răspunde

  Radu Stoica

  24 martie 2011 08:57:55

  Ai fost singura persoana din Trustul Intact pe care am admirat-o si respectat-o! Ti-am preluat, pe Facebook, de multe ori postarile de pe blog pentru ca le-am considerat interesante, bine scrise si, la obiect! Slava Domnului, acum te-ai eliberat!
  Iti doresc mult succes si sa ramai pentru totdeauna aceiasi pentru ca, in lumea in care traim, e nevoie de oameni ca tine! Sper din tot sufletul sa nu regreti pasul facut!

 23. Răspunde

  anonim celebru

  24 martie 2011 09:01:25

  Sincer pentru mine este o surpriza aceasta situatie. Am vazut stirea despre demisie pe hotnews si am intrat sa vad mai multe detalii. Dar, este de precizat faptul ca este o surpriza mai mult decat placuta, doarece nu ma asteptam sa existe asemenea persoane in trustul Intact. In orice caz, ai aparat deontologia jurnalistica, lucru de care nu multi au habar in actuala situatie. Jurnalismul se face prin denigrarea puterii, nu aducerea unor lucruri la suprafata si sustinute cu argumente. Mult succes in continuare! 🙂

 24. Răspunde

  mihaelaviziteu

  24 martie 2011 09:01:32

  Felicitări !!! Şi mult succes mai departe !

 25. Răspunde

  motanes

  24 martie 2011 09:16:23

  Nu este uşor să fii şi să rămâi un jurnalist verticl. Cu atât mai mult, felicitări!
  Şi uite aşa Intact rămâne fără oameni de valoare. Şi se mai miră de ce-i bat cei de la Pro din orice poziţie.

 26. Răspunde

  Andrew

  24 martie 2011 10:10:41

  John Maxwell spune ca "un am de nota 10 nu va ramane mult timp intr-o echipa condusa de un lider de nota 4: ori pleaca, ori va deveni un om de nota 4."

  Decizia ta este si de bun simt dar si corecta in perspectiva notei de 10. Ramai asa, nu este nimic in neregula cu tine. 🙂

 27. Răspunde

  tai

  24 martie 2011 10:31:50

  Acest comentariu a fost eliminat de autor.

 28. Răspunde

  mcippy

  24 martie 2011 10:34:15

  Nu te cunosc, azi e prima zi cind aud de tine, dar gestul facut este unul notabil.
  Nu inteleg totusi cum ai putut sa stai in acea troaca cum a fost locul tau de munca… Mult succes in continuare, sper sa-ti poti face bine meseria in alt loc!

 29. Răspunde

  sandman

  24 martie 2011 10:34:45

  Chiar imi pare rau. Nu stiu ce vrea sa faca Gadea din postul ala. Succes in continuare.

 30. Răspunde

  tzeposu

  24 martie 2011 10:35:21

  coreea de nord ! asta e la antenele lui voicvulescu ! imi doresc sa existe cat mai multi jurnalisti care sa se elibereze si sa spuna adevarul despre sclavia de acolo !

 31. Răspunde

  florentin draganescu

  24 martie 2011 10:45:47

  Succes pe mai departe

 32. Răspunde

  Maximinus

  24 martie 2011 11:19:28

  Cei care va injurau acum va lauda. Nu vi se pare ciudat?

 33. Răspunde

  Andrei

  24 martie 2011 11:30:27

  Ti-au tras teapa! Bine ti-au facut! Atatia ani cat ai lucrat acolo nu ai vazut cu cine ai de-a face?

 34. Răspunde

  Doina Ghimus

  24 martie 2011 11:30:55

  Stimata Sorina Matei,
  poate fi un pas inainte. Oricum, noi, eu iti voi citi postarile. Succes pe mai departe, capul sus si nu uita, tu ai spus "demnitate". Sa stii ca nu foarte multi romani isi respecta cuvantul dat.

 35. Răspunde

  băgă

  24 martie 2011 11:31:18

  sorina, jos palaria! iti doresc succes mai departe! de ramas, sunt sigur ca vei ramane aceeasi! ma inclin!

 36. Răspunde

  Marius N

  24 martie 2011 11:33:44

  Eu nu stiu ce calitati il recomanda pe acest gadea, inafara ca e dragalas.
  Din ceea ce ai scris, eu deduc lipsa de profesionalism din trust, deoarece:
  – nu este profesionist sa primesti mesaje (email-uri), mai ales de la Presedintie, fara sa raspunzi. Din experientele mele in Romania, asta e un comportament general de neprofesionalism in multe firme.
  – daca ti-ai asumat ceva, chiar daca a fost o greseala (sa zicem ca Gadea zice ca nu a fost consultat, desi mie greu sa cred ca nu l-a sunat cineva, dar nu a avut promptitudinea de a da un raspuns), ar trebui sa-ti urmezi angajamentul. Ce mare lucru daca era numai pe subiectul Libia si cu orice ziarist din trust?
  Pana la urma era ceva….decat deloc si sunt sigur ca ar fi avut telespectatori.
  Dupa parerea mea, Gadea a faultat trustul, inclusiv financiar….nu mai zic profesional, etic….si chiar bun simt.

 37. Răspunde

  Stefan

  24 martie 2011 11:35:55

  Iti urmaresc de multa vreme postarie.
  Felicitari! pentru modul cum iti faci meseria.
  Multa bafta!

 38. Răspunde

  Administrator

  24 martie 2011 11:40:07

  Asa procedeaza un om cu caracter. Felicitari

 39. Răspunde

  ivancelgroaznic

  24 martie 2011 12:24:57

  Liderul unei mari trupe de rock romanesti spunea ca romanii trebuie sa invete sa aiba "spinare", adica coloana vertebrala,si sa nu mai stea cu capul plecat.Este vorba de Nicu Covaci, fondatorul trupei "Phoenix", care a invatat acest lucru in Germania, unde a trait multi ani dupa ce a plecat din tara.Tu esti unul din romanii care au "spinare".Jos palaria!

 40. Răspunde

  motanulenes

  24 martie 2011 13:07:20

  Sorina,
  E curios ca un personaj cu greutatea ta sa-si dea demisia intr-o situatia ca cea descrisa. Fapt pentru care am gugalit putin numele tau si am ajuns la scandalul cu ochelaristul trufas (motive si acuze) si apoi la stersul tau pe jos cu Turcan, situatie in care am inteles: o atitudine de profesionist a deranjat profund producatorii de stiri politice la comanda din trustul intact.
  Felicitari pentru verticalitate!
  Ai o scriitura extrem de limpede si concisa, vei gasi cu siguranta un loc bun, in care sa-ti pofesezi meseria cu reala placere. Succes in continuare!

 41. Răspunde

  Tiberiu Matei

  24 martie 2011 13:44:47

  Stimata Doamna,

  Cineva, un antecomentator, va indemna :" capul sus …"
  Intreb : Se poate mai sus ?
  Sarut mana, Doamna !

 42. Răspunde

  Imperialistu'

  24 martie 2011 15:08:51

  Toata stima! Ati dat dovada de curaj si demnitate.

 43. Răspunde

  acin1602

  24 martie 2011 15:09:18

  Doamna ,

  Aveti toata consideratia unui cititor fidel,dar subiectiv totodata 😉 ma bucur nespus ca ati luat aceasta decizie si, nu v-ati lasat invaluita in frustrarile unora din breasla pe care o onorati de atatia ani. Va doresc sa aveti mai mult noroc de aprecieri in viitor,de un tratament corect pt munca prestata onest ,iar o coloana vertebrala ca a dvs sa fie etalon pt ziaristica ro.

 44. Răspunde

  Calin Blaga

  24 martie 2011 17:42:02

  Felicitari. Sunt si eu jurnalist in presa locala si te inteleg perfect (la o alta scara normal). Cred ca au ramas prea putini jurnalisti care mai au demnitate si respect pentru profesie si propria persoana. Gestul tau este de laudat! Felicitari!

 45. Răspunde

  Mihail

  24 martie 2011 19:31:23

  daca asa stau lucrurile, felicitari pentru verticalitate!oricum, ai rezistat ceva vreme acolo, in trustul isterico-septicemic, in care zac si oameni buni dar si caractere si fete care ne infecteaza vietile in fiecare zi…de la ordinarul de felix-turnatorul de verisoare, la golanashul de cartier Ciutacu-invata sa vorbesti vere, esti la televiziune!,fandositul-vopsit Gadea (omule, ti-a pus Dumnezeu mana in cap cu scaunul dar si cand ti-o trage presul…)! bani, bani, bani, mizerie,mizerie,mizerie…Bravo Sorina, profesionistii sunt pasari rare!

 46. Răspunde

  Monica

  24 martie 2011 19:45:52

  Felicitari pentru decizia luata! Eu cred cu tarie ca tocmai calitatile pe care le-ai mentionat te-au ajutat sa realizezi, in cei 14 ani despre ne vorbesti, o cariera cum putine exista in lumea presei. Un trecut si un prezent care te vor ajuta sa ai un viitor pe masura. Succes!

 47. Răspunde

  sorin sorin

  24 martie 2011 19:50:00

  Va felicit pentru decizia luata si sincer ma intreb cum ati rezistat atat intre ei…
  Va doresc sa aveti parte de tot ce va doriti! O sa va citesc in continuare blogul!
  FELICITARI SI MULT SUCCES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 48. Răspunde

  Paul Paduraru

  24 martie 2011 20:12:39

  Sorina, e prima data cind aud de tine, dar asta nu e o problema decit pentru mine, oricum nu prea urmaream A3 din cauza isteriei de acolo….
  Ma bucur insa ca ai avut curajul de a spune STOP prostiei si micimii…
  Sper ca Gidea sa-si dea seama ca a fost idiot cind va vedea ratingul RTV la interviul cu Basescu, si poate lumea se va lamuri asa ca A3 nu reprezinta decit un alt tentacul al lui Felix, nu un loc unde parerile sint obiective si obiectiv prezentate.
  Bravo, si succes pe viitor!

 49. Răspunde

  Homo

  24 martie 2011 20:13:20

  Doamna Matei, cea mai buna descriere a situatiei in care ati fost implicata fara voie a facut-o Dan Andronic: "din lupta mogulilor cu Traian Băsescu cei care au de pierdut sunt jurnaliştii care nu se fac preş". Dar e doar un hop. Succes mai departe!

 50. Răspunde

  Rotciv

  24 martie 2011 20:13:36

  Trustul INTACT oricum e o mare vrajeala a presei romanesti.
  Nu iti trebuie multa scoala de ziarist sa aduni o mana de oameni intr-un studio si sa inceapa toti sa latre la adresa unei persoane.
  Viata merge mai departe.
  Vei gasi si alte oportunitati!
  BAfta!

 51. Răspunde

  administrator

  24 martie 2011 20:16:05

  E normal ca Gadea sa aiba un asemenea comportament…Unul din parintii sai a fost intro comisie de cenzura inainte de '89 respectiv celalalt facand parte si acum intro comisie de cenzura.

 52. Răspunde

  Cristian

  24 martie 2011 20:17:26

  Optimal Media: Sorina Matei si-a dat demisia de la Antena 3, dupa 14 ani petrecuti in trustul Intact

  http://www.optimalmedia.ro/stire-anchete/sorina-matei-si-a-dat-demisia-de-la-antena-3-dupa-14-ani-petrecuti-in-trustul-intact/4175

 53. Răspunde

  Andy69ch

  24 martie 2011 20:52:36

  Respect Maxim ! Exemplu de JURNALISM PROFESIONIST… Pacat ca aveti in cv cuvintele Intact, Antena… Dar totul se compenseaza cu faptul ca la dumneavoastra cuvantul PROFESIONIST a fost si este in continuare "religia" unui jurnalist. Mult succes in continuare !

 54. Răspunde

  auras

  24 martie 2011 21:37:48

  Suntem cu toti impresionati de "profesionalismul" unei jurnaliste intr-o tara in care presedintele numai de profesionalism nu da dovada.

  Mai terminati cu ipocrizia asta optimista.

 55. Răspunde

  blogjeans

  25 martie 2011 00:39:08

  Gestul tau este de neconceput pentru multi condeieri de profesie, ori de ocazie. Felicitari, iti dedic o postare pe blogul meu!

 56. Răspunde

  Ion

  25 martie 2011 02:09:02

  Moise Guran si Sorina Matei erau singurii jurnalisti din acel loc sinistru.

  Sincer, daca Antenele nu ar fi fost atat de pline de propaganda, anchetele Sorinei Matei ar fi rupt tara in doua.

  Numai cand te gandesti la articolele despre Catalin Voicu iti dai seama ca Sorina e unul din putinii REPORTERI ramasi in mass-media.

  Capul sus Sorina! esti fara indoiala un assett pentru orice redactie.

 57. Răspunde

  Adrian N. Ionescu

  25 martie 2011 02:10:10

  Tu sa trăieşti. Frumos!
  Bravo, om bun
  Adrian N. Ionescu

 58. Răspunde

  Radu Stoica

  25 martie 2011 02:13:04

  Parerea mea sincera este ca daca accepti un asemenea post, acela de consilier politic al lui Dan Voiculescu, te compromiti DEFINITV! Pana la urma e alegerea ta dar, nu cred ca poti cadea asa de usor intr-o capcana pe care ti-o intind atat Voiculescu cat si Gadea(asta pentru ca probabil DV l-a cam urecheat pe Gadea)!

 59. Răspunde

  fanteziile unui muritor

  25 martie 2011 09:16:04

  In ultimii ani in trustul Intact numai corectitudine nu a fost. 🙂 Ati jucat cum s-a cantat in ograda voastra.
  Iar acum este nevoie de un pic de circ pentru a va muta in ograda B1TV.
  Ciudat ca pana acum nu ati avut nicio problema cu felul de a conduce a D-nului Gadea si a trustului implicit.
  Restul sunt detalii,nu? Ceva pute rau in Danemarca si Hamlet nu e mort!

 60. Răspunde

  Marius N

  25 martie 2011 14:49:21

  l-m urmarit pe lingaul de gadea I si dupa aia pe lingaul 2, Badea) aseara, sa justifice ca Antena nu s-a dus sa ia interviul.

  Foarte slab si neconvingator.
  A in insistat pe 3 puncte:
  1. ca Intact sa trimita reporter…aici te contrazici cu ce a zis el, adica tu ai zis ca ai primit incuviintarea semnata si stampilata de conducere…si el zice ca , evident, ar fi vrut pe altcineva…dar unde e dovada?
  Daca ai o copie dupa adresa catre Cotroceni, da-o publicitatii!

  2. Ca cica interviul sa fie la antene, nu la Cotroceni. Da' de ce? Multe interviuri se fac la resedinta invitatului.
  Daca D. Cameron agreaza sa dea un interviu trustului..tre' sa-l dea neaparat la antene?

  3. Chestia cu subiectul – Libia
  Realitatea a aratat ca interviul dat catre RTV nu a continut numai intrebari/raspunsuri referitor la Libia, ci mult mai multe idei.
  E la mintea cocosului ca atunci cand intevievezi pe cineva (mai ales ca am inteles ca era in direct cu RTV) poti sa pui intrebari adiacente.
  Fiul asta de comunisti a sarit din clasa I de jurnalistica in clasa a X, crede el. Se vede ca habar nu are de jurnalism (nici eu nu am, nu am nicio treba cu jurnalismul), dar …e jale comportamentul lor jurnalistic, parerea mea.

 61. Răspunde

  carmenamza

  25 martie 2011 19:00:45

  Într-o ţară măcinată de corupţie în care minciuna, oprtunismul, carierismul cu orice preţ,mita,traficul de influenţă sunt atât de obişnuite şi banale precum respiratul, o persoană cu caracter este o floare rară, o nestemată.Gestul dumneavoastră m-a surprins,e drept că nu auzisem decât de bine despre persoana dvs. de la domnul Radu Moraru, şi m-a bucurat pentru că nu ni se întâmplă zilnic să auzim despre caractere frumoase. Vă felicit şi vă doresc să faceţi faţă provocărilor ce vor urma.

  Cu mult respect,
  Carmen Amza

  PS S-a întâmplat să folosesc o formulă de politeţe şi să nu fie doar formal.

 62. Răspunde

  Teacheru

  26 martie 2011 00:08:52

  Sorina,
  Vreau sa zic doar atat:respect!

 63. Răspunde

  sorin ionut

  26 martie 2011 03:30:21

  subscriu..esti singurul jurnalist din trust la care sunt abonat rss…defapt nici nu stiam ca esti la antene(poate nu te-as fi citit)…faci o treaba excelenta!

 64. Răspunde

  What I`ve seen today

  26 martie 2011 10:03:33

  Cunoastem toti situatia din Antene cum il stim toti si pe Gadea…
  Aproape ca nici nu trebuia sa dai o explicatie la ce s-a intamplat.
  Felicitari si mult succes in continuare.
  Vom veni cu tine pe unde mergi tu.

 65. Răspunde

  PERFORMER

  31 martie 2011 14:31:31

  Felicitri,pentru verticalitate si mai ales pentru PROFESIONALISMUL dovedit.Astazi nu prea se mai poarta.Si nu e numai vina asa-zisilor gazetari,ci mai ales a publicului consumator,care face rating la tot felul de aprozarese-urlatorese si latrino-loveri.
  Cand se vor fi desfiintat stirile de la ora 5,vom fi fost o natie vindecata.Si atuci ,chiar si politicienii ne vor privi altfel decat ca pe consumatorii de mici,de sectorul cinci…
  Daca as fi proprietar de media,V-as desemna sef de programe.
  Acum Va doresc relansare cu succese in forma continuata.Ca de succesuri…nu suntem insetati.

  Cu pretuire,
  Performer

 66. Răspunde

  Adelina

  5 aprilie 2011 11:13:49

  bravo!

 67. Răspunde

  Anonim

  13 iulie 2011 15:02:55

  "Meseria ti-o faci cu onoare, demnitate si respect"
  Interesant ca vorbesti de astea atata timp cat te-ai angajat la B1
  De fapt tot ce se intapla acum in tara este doar o lupta intre televiziuni si guvernare
  Unele televiziuni pupa in fund puterea unele nu
  Romania si ce inseamna ea nu are nicio importanta si nicio valoare in ochii vostri de bravi jurnalisti onorabili, demni si respectabili

LASĂ UN COMENTARIU