Politic

2008- schimbare de „look” şi discurs la Cotroceni

1 ianuarie 2008

Voiam să scriu ce-mi doresc eu pentru 2008, dar încep prin a scrie ce griji au avut preşedintele şi oamenii săi de la Cotroceni pentru acest nou an….

Discursul din Piaţa Constituţiei? Părerea mea: a fost cel mai prost speech ever rostit de Traian Băsescu. A dat fix ca nuca-n pereţii de artificii şi lasere. A vorbit despre sistemul de educaţie, de sănătate, de mediu, despre sistemul rutier şi, of course, despre clasa politică prea mult stimată şi iubită. Numai despre astea nu voiau românii să audă, nu-i aşa?

Şi încă ceva. Mr. President şi-a schimbat şi lookul. Mai precis, siteul. Odată cu noul an. Fix din 2008, noua postare s-a făcut pe un template brand new. Aceeaşi adresă, aceleaşi informaţii, aceleaşi fotografii, aceeaşi promptitudine…dar un look nou- aici.

Ce vreau eu? Later…

ARTICOLE SIMILARE
9 Comentarii
 1. Răspunde

  Iulia

  2 ianuarie 2008 08:07:27

  by the way, in Bamboo s-a difuzat in direct mesajul presedintelui. tare, nu?

 2. Răspunde

  ziarist

  2 ianuarie 2008 14:52:23

  @iulia. foarte interesant, da. si lumea cum a reactionat?

 3. Răspunde

  Bibliotecaru

  2 ianuarie 2008 16:48:37

  🙂 Ce mi-a plăcut mie la discursul prezidenţial este că s-a apropiat de un discurs electoral. Numai la alegeri se identifică 4 priorităţi în acelaşi timp. În curând vom vedea şi „cea mai superioară” dintre priorităţi. Umblă vorba că cine nu are politicieni, să-i voteze.

 4. Răspunde

  soferul

  2 ianuarie 2008 21:06:28

  mai aerisit site-ul, dar tot incremenit intr-un proiect vechi. nu stiu sa explic termenii tehnici, insa am impresia ca este un site facut dupa modelul celor ce se faceau acum 5-7 ani. nu cum ar trebui sa arate un site din zilele noastre. sigur, nu basescu este de vina aici, decat in masura in care nu stie sa isi angajeze oameni care se pricep.
  as da exemplu site-ul lui Sarkozy…

 5. Răspunde

  ziarist

  2 ianuarie 2008 21:19:34

  @soferul. despre asta vorbesti?http://www.sarkozy.fr/home/

 6. Răspunde

  Iulia

  3 ianuarie 2008 11:55:33

  Nu stiu cum s-a reactionat in Bamboo, pentru ca nu am fost acolo.Doar mi-au povestit niste amici straini care au petrecut acolo. Si ma intrebau daca e normal sa se asculte discursul presedintelui in cluburi de Revelion. The hell no!

 7. Răspunde

  Anonim

  3 ianuarie 2008 13:52:37

  cred ca este interesant ce vrea sorina matei in 2008.
  sorina matei si nu sorina matei jurnalista

 8. Răspunde

  ziarist

  3 ianuarie 2008 14:15:40

  @anonim. interesant pentru cine? sunt un om ca oricare altul. am sperante, vise, dezamagiri, incredere in oamenii apropiati, proiecte, putina ambitie, prea multa sinceritate, corectitudine, perfectionism si lipsa de diplomatie.sunt un om care-si cunoste atat defectele, cat si calitatile. atatea cate sunt…

 9. Răspunde

  godies

  6 ianuarie 2008 02:58:20

  Nu inteleg, Basescu a avut si discursuri pertinente?Mie mi se pare un produs care s-a vandut si se vinde inca bine doar pentru ca are reclama la fel ca pepsi, ras schizofrenic si chelie.(In noaptea de revelion a avut si un advertising ieftin).Dovada pura ca este un om slab
  s-a vazut cand s-a intalnit cu Iuscenko.Un om puternic si mascul feroce precum se crede ar fi trebuit sa impuna punctul de vedere al romanilor care este unul mai agresiv si mai teritorial, ca sa zic asa.Pentru mine este si va fi un om ales din lipsa de alternativa.Micul rau mai mic decat raul cel mare.

LASĂ UN COMENTARIU