Investigaţii/Justiţie

Parchetul lui Nițu, NUP în primele șase zile

21 mai 2013

În cazul în care cineva mai are vreun dubiu despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în Justiție, vă reamintesc titlurile zilei, la nicio săptămână de la înscăunarea șefilor de Parchete.

Primul NUP.  Parchetul General a decis să nu înceapă cercetările penale în cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta. Ponta exonerat de orice răspundere.

Motivul incredibil, imbecil și penibil, îl citiți aici. Problema e, de fapt, la ORDA: „Nu se poate proceda la CALCULAREA PROCENTULUI DE TEXT IDENTIC PRELUAT deoarece formatele lucrărilor, tipul caracterelor utilizate și paginile sunt diferite

A doua intenție de NUP. Surse: Procurorul Ion Șandru de la Parchetul General a închis dosarul gloanțelor lui Năstase. Miza este uriașă pentru fostul premier: revenirea după gratii. Decizia a fost infirmată însă de șeful de secție, procurorul Marius Iacob. Totul s-a întâmplat după plecarea lui Daniel Morar din Parchetul General.

Al doilea NUP. Dat în martie 2013, pe vremea lui Morar.  Parchetul General a decis NUP pentru Victor Ponta în scandalul reprezentării la Consiliul European din iunie 2012. „Nu a comis o uzurpre ca calității de președinte

Mă întreb oare dacă nu cumva trebuie să schimbe cineva și titulatura Parchetului în „NUP Pachetul General” sau dacă nu e mai bine ca tot Parchetul să fie desființat cu totul? Aici, recunosc, am o dilemă. Oricum, semnalul dat public este extrem de prost și foarte descurajant. Ceea ce vedeți mai jos nu e un plagiat/furt intelectual, este doar o iluzie optică.

ARTICOLE SIMILARE
3 Comentarii
 1. Răspunde

  Răzbunarea Căpșunarului

  21 mai 2013 20:52:25

  da…

 2. Răspunde

  Fiscal Cliff

  21 mai 2013 22:15:27

  Era de asteptat sa se intample asa.

  Un proces viciat (numirea
  procurilor sefi prin aranjamente
  politice) produce de regula un
  rezultat viciat.

  Practic, atat Premierul cat si
  Presendintele si-au asigurat
  "linistea".

  Mult asteptata reforma din
  Justitie este un esec.

 3. Răspunde

  Enzo

  23 mai 2013 10:28:44

  Nu inteleg cum sau de ce ne-am astepta la altceva din partea acestor neo-comunisti.

LASĂ UN COMENTARIU